ETUSIVU - METSÄOSKE - NANO-OSKE - AJANKOHTAISTA - JULKAISUT - YHTEYSTIEDOT Svenska | English  
 
   
 

 KOKKOLAN SEUDUN OSAAMISKESKUS

  Osaamisen välittäjä ja pk-yrityksen auttaja

 >>Mikä osaamiskeskus?
 >>Kenelle palvelut on tarkoitettu?
 >>Miten autamme yrityksiä?
 >>Kuka tekee?
 >>Mitä tähän asti?
 >>Yritysesimerkit

 

Miten autamme yrityksiä?

Tuotamme pk-yrityksille tietoa heidän tarvitsemistaan aiheista. Esimerkiksi tutkimustulokset, teknologiat, patentit, kehitystrendit ja kansainvälistyminen voivat olla selvitysten kohteina. Autamme myös suurempien kehityshankkeiden valmisteluissa. Voimme myös auttaa selvittämään, onko ideasta mahdollista kehittää kannattavaa liiketoimintaa ja testata tuotettasi laboratorio-olosuhteissa ja Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun Chemplant- kemian pilottitehtaassa.

Etsimme oikean asiantuntijan auttamaan yritystä sen liiketoiminnan kehittämisessä. Sen lisäksi, että esittelemme tutkijoita ja yritysedustajia toisilleen, voimme löytää potentiaalisia yhteistyökumppaneita myös muista yrityksistä.

Autamme myös yritysyhteistyön käynnistämisessä. Autamme eteenpäin tiedon etsimisessä, jos alueelta ei yrityksen tarpeisiin sopivaa osaamista löydy. Osaamiskeskusohjelman kautta yritys pääsee mukaan myös kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin ja saa yhteyden asiantuntijoihin eri puolilla Suomea tai maailmaa.